Τελικά μάλλον ζω σε άλλη χώρα ή σε άλλη χώρα διεξάγονται οι δημοσκοπήσεις…

Τελικά μάλλον ζω σε άλλη χώρα ή σε άλληχώρα διεξάγονται οι δημοσκοπήσεις…

Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση στο γεγονός ότι δεν έχω συναντήσει έναν συμπατριώτη μας και ναμου πει περήφανος ότι θα ψηφίσει Πασοκ, Λαος ή Ντόρα! Για να είμαι δίκαιος ΝΔ,ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ έχω συναντήσει κάποιους…
Αρά η λογική λέει ότι συμβαίνουν δυο πράγματα:
Α. Είναι πλασματικά τα νούμερα των δημοσκοπήσεων
Β. Οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι ντρέπονται για την επιλογή τους δημόσια και την αναφέρουνμόνο στην ανωνυμία του τηλεφωνήματος.

 

Τρίτη περίπτωση απλά δεν υπάρχει.

 

Από την άλλη βέβαια συμβαίνει το εξής παράδοξο… Άτομα που δεν γνωρίζουν την ιδιότηταμου και την κομματική μου ταυτότητα, οργισμένοι με την κατάντια της χώρας μας, μου αναφέρουν αυθόρμητα σε συζητήσεις ότι οιίδιοι, οι οικογένειες τους κ φίλοι τους πλέον θα το «ρίξουν» ΧρυσήΑυγή «δαγκωτό»!
Κοιτάω λοιπόν κάθε δημοσκόπηση «με αγωνία» κ περιμένω ναδω τα αυξημένα ποσοστά του Κινήματος μας, τα οποία τα βιώνω προσωπικά στις συναναστροφέςμου… Ψάχνω, ψάχνω… Πουθενά η Χρυσή Αυγή!
Εδώ η εξήγηση όμως είναι ΜΙΑ! Μας τρέμουν!
Φοβούνται ακόμα κ να μας αναφέρουν στις δημοσκοπήσεις τους  γιατί ξέρουν το αποτέλεσμα. Αν μας δώσουν το πραγματικόμας ποσοστό, το οποίο μας βάζει με άνεση στη Βουλή, τότε αυτό το ποσοστό θα τριπλασιαστεί, γιατί θα καταρρεύσει το παραμύθιτης χαμένης ψήφου μονομιάς.
Δεν ανησυχώ όμως γιατί ψύχραιμα ετοιμάζουμε την επόμενη μας δράση κ την επόμενηκ την επόμενη…σε όλη την Ελλάδα! Κάθε μέρα!
Γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια τατουρκοκαναλα κ ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τον κόσμο! Και τι ειρωνεία…εμάςπου δε μας παίζουν αυτοί, ο κόσμος μας υποδέχεται με ενθουσιασμό ενώ αυτούς πουτους έχουν κάθε μέρα μαϊντανούς στα τουρκοκάναλα τους, τους φιλοδωρούν με διάφορα «καλούδια» της ελληνικής γης!

Διαδώστε τον ιό της Χρυσής Αυγής από στόμα σε στόμα! Ανοίξτε συζητήσειςμε φίλους και γνωστούς και μεταφέρετε τους, τις ιδέες μας. Είστε οι φορείς της πιο αγνήςΙδεολογίας και σε εσάς πέφτει το βάρος να τη διαδώσετε. 


Ζήτω η Νίκη!

 

ΠαναγιώτηςΗλιόπουλος
ΜέλοςΚ.Ε.
ΛαϊκούΣυνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s