Σαμαράς : ο νέος λαγός του μνημονίου και της υποταγής!

Σαμαράς: ο νέος λαγός του μνημονίου και της υποταγής!Θα έχει την τύχη του Τζέφρυ, και αυτός και η ΝΔούλα: θα καταρρεύσουν μαζί με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο  

Οι αρχηγοί των 3 μνημονιακών κομμάτων συναγωνίζονται στο ευγενές άθλημα της ενόργανης και ειδικότερα στις ανάποδες κολοτούμπες! Δε θα ασχοληθούμε όμως εδώ με τους συνήθεις υπόπτους των 2,5 τελευταίων ετών Γιώργηδες…αλλά με τον νέο αντίπαλο (βλέπε σύμμαχο για την ακρίβεια) που βρήκαν, τον Antony Samaras.
Σήμερα ο κύριος αυτός (μιλώντας στην Κ.Ο. του απο-κόμματός του) πρέπει να απευθυνόταν τουλάχιστον σε άτομα με ελάχιστο δείκτη IQ όταν μέσα σε μια πρόταση, τους έλεγε δύο αντίθετα πράγματα και αυτοί τον χειροκροτούσαν! Ξεκινάει η πρόταση του λοιπόν…. «Επιμένουμε ότι η συνταγή του μνημονίου ήταν καταστροφικό λάθος. Δεν αλλάζουμε αυτές τις θέσεις μας» και αμέσως μετά συνεχίζει…. 

«Δεν τολμώ να διανοηθώ τη χώρα μου με δελτίο στα τρόφιμα, άδεια ράφια, χωρίς φάρμακα και και χωρίς καύσιμα. Αν δεν ψηφίσετε το Μνημόνιο όλα αυτά θα συμβούν!» . 

Κ. Σαμαρά εντάξει, οι βο(υ)λευτές σας πάει στο καλό έχουν και ένα τεράστιο οικονομικό όφελος κάθε μήνα σαν αποζημίωση για να σας ακούνε, εμείς τι σας φταίμε ώστε να υποβιβάζεται τόσο πολύ την νοημοσύνη μας; 

Ξέρετε ότι λέτε ψέματα και όμως το κάνετε με τόσο δραματικό και εκβιαστικό τρόπο ώστε να γίνεται αληθοφανές το κάλπικο δίλημμά σας (χρεωκοπία ή μνημόνιο) μήπως και μαζέψετε κάποιους από τους χιλιάδες ψηφοφόρους σας που έχουν αηδιάσει πια μαζί σας και στρέφονται στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!


Είπατε βέβαια και μια αλήθεια σήμερα που δε μπορείτε πλέον να την κρύβεται όσο και αν σας φοβίζει… «Τα κόμματα των άκρων όμως εκτινάσσονται.Η Αριστερά παρότι κατακερματισμένη αγγίζει το 40%. Αυτό θυμίζει την δημοκρατία της Βαϊμάρης και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αγγίζει και την Ευρώπη.» Συμφωνούμε κ. Σαμαρά, έχετε απόλυτο δίκαιο, η νέα Βουλή δε θα θυμίζει σε τίποτα την υπάρχουσα, αλλά όχι γιατί θα έχει κάποιες δεκάδες αριστερούς βουλευτές να κάνουν επερωτήσεις και να τους απαντάτε με ειρωνικό ύφος, αλλά ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ που δε θα σας αφήνουν να πάρετε ανάσα όταν θα προσπαθήσετε να ξεπουλήσετε την Εθνική κυριαρχία και την οικονομική ανεξαρτησία της Πατρίδας μας.
Ο κόσμος σας κατάλαβε και εσάς πλέον και όσο κ αν προσπαθήσετε (και λόγο ημερών…) να ξαναβάλετε την «αντιμνημονιακή» σας μάσκα δε θα σας πιστέψει κανείς, οπότε τουλάχιστον τιμήστε μια φορά τα παντελόνια που φοράτε και υποστηρίξτε την αληθινή σας θέση… Αυτή υπέρ του εθνοκτόνου μνημονίου, μήπως τουλάχιστον σας πάρει και κάποιος στα σοβαρά μετά από τόσες κολοτούμπες!
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μέλος Κ.Ε. Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή