Τι θα ψηφίσεις στις Εκλογές; «ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Τι θα ψηφίσεις στις Εκλογές; “ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ενός φαινομένου που πριν από λίγα χρόνια ακόμα και για εμάς που έχουμε κάποια χρόνια στην Χρυσή Αυγή θα φάνταζε σχεδόν σαν μυθική εξιστόρηση αν μας το έλεγε κάποιος…

Σε κάθε δράση αλλά και σε κάθε συνομιλία, που παρακολουθούμε τυχαία ή ανοίγουμε εμείς, υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι με φανατισμό προσπαθούν να πείσουν τους συνομιλητές τους να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή (και το πετυχαίνουν με ευκολία,είναι αλήθεια πλέον…). Άτομα όλων των ηλικιών, των μορφωτικών επιπέδων και των εργασιακών ομάδων δηλώνουν με ιδιαίτερη ΤΙΜΗ και ζήλο ότι θα ψηφίσουν και θα στηρίξουν την μοναδική Ελεύθερη φωνή που έχει απομείνει στην Πατρίδα μας και δεν είναι άλλη από την Χρυσή Αυγή!

Συναγωνιστές, πρέπει τις επόμενες 30 ημέρες μέχρι τις εκλογές να μεταδώσουμε ένα “κύμα ενθουσιασμού” σε όσες συζητήσεις μετέχουμε ή όταν μας ρωτούν τι θα ψηφίσουμε, απαντώντας τους με την φράση “ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”.

Είναι η χρονική στιγμή που πρέπει όσοι συμπατριώτες μας είναι ακόμα δύσπιστοι απέναντι μας να νιώσουν αυτό το “ρεύμα” του κινήματος μας ώστε να μην παρασυρθούν από λογικές τύπου “χαμένης ψήφου” ή “Με τα αντιμνημονιακά κόμματα θα γυρίσουμε στην δραχμή και το χάος” που ήδη ξεκίνησαν να μεταδίδουν τα τουρκοκάναλα της διαφθοράς χρηματοδοτούμενα από τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού μέσω της επιδότησης των κομμάτων.

ΤΩΡΑ είναι η στιγμή να σταθεροποιήσουμε την ισχύ μας και να αυξήσουμε την επιρροή μας σε ακόμα μεγαλύτερα κοινωνικά στρώματα, διαδίδοντας τις θέσεις μας (που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε) και τη βεβαιότητα πως η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται ΣΙΓΟΥΡΑ στο επόμενο κοινοβούλιο χρησιμοποιώντας ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ “ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΔΗ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ!!!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Νομού Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

One thought on “Τι θα ψηφίσεις στις Εκλογές; «ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

  1. Γιάννης

    Στις τελευταίες εκλογές στη Μαγνησία ήρθαν τα πάνω κάτω. Κι αυτό διότι οι υποψήφιοι παλαιοί βουλευτές δεν έδειξαν καλή πολιτική διαγωγή στο θέμα του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν κινητοποιήθηκαν δυναμικά για να βγει η τοπική ομάδα από την ομηρία και την κοροιδία. Πιστεύω ότι όποιος τοπικός βουλευτής θέλει να ανεβάσει πολύ τον αριθμό των υποστηρικτών του πρέπει να δείξει επαναστατική δραστηριότητα για λογαριασμό τόσο της ομάδας μας, όσο και του φίλαθλου τοπικού κοινού. Αυτό ας το λάβει σοβαρά υπ΄όψη του ο συμπαθής μας κύριος Ηλιόπουλος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s