Αλμυρός – Προεκλογική συγκέντρωση

Από το blog της Π.Ο. Θεσσαλίας 

To απόγευμα της Δευτέρας 30/4, πραγματοποιήθηκε προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλάτεία του Αλμυρού. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις ομιλίες των υποψηφίων περιφέρειας Ν. Μαγνησίας, των συναγωνιστών Αρτέμη Καλούτσα, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και της συναγωνίστριας Μαρίας Μαρτίνου. Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής έθεσαν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις Θέσεις του Κινήματός μας, καθώς και τις προτάσεις για μια νέα Εθνική Πολιτική.

Στο τέλος των ομιλιών ακολούθησαν ερωτήσεις και απορίες σχετικά με το Κίνημα μας καθώς και ποια στρατηγική θα ακολουθήσει όταν εισέλθουμε στη βουλή. Οι υποψήφιοι ξεκαθάρισαν, φυσικά, ότι δεν είμαστε άλλο ένα κόμμα που θα περιορίζεται σε …επερωτήσεις, αλλά ότι μπαίνουμε στη βουλή για να κάνουμε άνω – κάτω το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, πάντα μέσα στα πλαίσια του νόμου βέβαια…. Ότι η είσοδος μας σημαίνει την απαρχή της δυναμικότερης Εθνικής Αντίστασης ενάντια στο ξενόδουλο καθεστώς που ξεπουλάει την Πατρίδα μας!

Μετά το πέρας της προεκλογικής συγκέντρωσης, ακολούθησε ενημερωτική δράση στην πόλη του Αλμυρού, όπου η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θετική, κάτι το οποίο μας γέμισε αισιοδοξία. Οι αγώνες ετών, ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.
Στις 6 Μαίου, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρωμίσουμε το τόπο.


Φωτογραφίες θα αναρτηθούν προσεχώς

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s