1η Συνάντηση στα γραφεία του Αλμυρού

1η Συνάντηση στα γραφεία του ΑλμυρούΤην Παρασκευή 26/7, η Τ.Ο Μαγνησίας πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση στα γραφεία του Λαικού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον Αλμυρό. Τα γραφεία βρίσκονται δίπλα στην πλατεία του Αλμυρού σε κεντρικό σημείο. Παρόντες ήταν βέβαια ο βουλευτής Μαγνησίας, Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο Συναγωνιστής Αρτέμιος Καλούτσας, ο Συναγωνιστής Γεώργιος Αράπης καθώς και η Συναγωνίστρια Μαρία Μαρτίνου.

Πλήθος μελών, καθώς και δεκάδες υποστηρικτές Αλμυριώτες, κατέκλεισαν τα γραφεία μας. Ενθουσιασμένοι με την δράση μας και την δημιουργία γραφείων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην πόλη του Αλμυρού, συζητήσαμε τις νέες προοπτικές και δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον. Τον λόγο έλαβε αρχικά ο Συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, και έπειτα πήρε το λόγο ο Συναγωνιστής Αρτέμιος Καλούτσας. Τα ζητήματα που τέθηκαν ήταν η Αλληλεγγύη που πρέπει να αναπτυχθεί μεταξύ Ελλήνων και συγκεκριμένα για την απασχόληση σε κτήματα. Όπως ελέχθη, είναι ντροπή να απασχολούνται Ρομά, Αλβανοί κ.α και όχι Έλληνες που έχουν πραγματική ανάγκη. Επιπλέον η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κόρινθο, Καρδίτσα κτλ, πραγματοποιείται πλέον σε Βόλο και Αλμυρό.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει εξαπλωθεί σε κάθε νομό της Πατρίδος μας και έχει εδραιωθεί. Eίναι γεγονός πως στόχος μας είναι η εξουσία. Η παρουσία μας σε κάθε πόλη και χωριό είναι μια πραγματικότητα. Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

Τ.Ο. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

One thought on “1η Συνάντηση στα γραφεία του Αλμυρού

  1. Ιωάννα Θεοδωροπούλου

    Παρακαλώ να ενημερώνομαι γιά τις δράσεις της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας, προκαταβολικά και όχι εκ τών υστέρων…..ει δυνατόν…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s