Ομιλία – απάντηση στους λασπολόγους (επισυνάπτεται έγγραφο)

Ομιλία – απάντηση σε αυτούς, που με χρήματα των Βολιωτών συκοφαντούν συστηματικά την Χρυσή Αυγή, θα δώσει ο βουλευτής Μαγνησίας, Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος την Παρασκευή στο γραφείο του Αλμυρού (7:30 μ.μ.) και το Σάββατο στο γραφείο Βόλου (7:30 μ.μ.). Ενάντια στο σάπιο πολιτικό και «δημοσιογραφικό» κατεστημένο της πόλης μας που έχει ξεσηκωθεί σύσσωμο απέναντι στην ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος απαντάμε με την Αλήθεια μας και την νόμιμη πολιτική μας δράση.

2 thoughts on “Ομιλία – απάντηση στους λασπολόγους (επισυνάπτεται έγγραφο)

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

   Συναγωνιστή Ηλιόπουλε, θέλω κατ’αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι είμαι φίλος και ψηφοφόρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

   Συνεπώς η – όποια – κριτική μου θα πρέπει να θεωρηθεί εκ των προτέρων καλοπροαίρετη.

   Έχω ένα πρόβλημα με την χρήση του όρου «φασισμός» – «φασίστας» από κάποια στελέχη του Κινήματος.

   Είδα τον συναγωνιστή Παππά να αποκλαεί στη βουλή «φασίστες» τους…νεοδημοκράτες, ενώ κι εσύ αποκαλείς «φασίστα» τον Κουμιώτη κλπ κλπ.

   Και ερωτώ : γιατί μπαίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην λογική μιας «αντιφασιστικής» φρασεολογίας που δεν προσφέρει τίποτα στο Κίνημα από ιδεολογική άποψη ;;

   Πότε έγινε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «πολιτικώς ορθή» και «αντιφασιστική» ;;

   Οι ξεφτιλοδημοκράτες αστοί και μαρξιστές αποκαλούν «φασίστα» τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ δεν ανήκει στο εκφυλισμένο διεθνιστικό πολιτικό τους σύστημα, και τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ εκφράζει ΕΘΝΙΚΑ και ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ.

   Ο Φασισμός υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα και επαναστατικότερα κινήματα της Ιστορίας, και δεν βλέπω το λόγο να τον αποδίδουμε ως χαρακτηρισμό σε αστικομαρξιστικά αποβράσματα.

   ΠΡΟΔΟΤΕΣ ναι, ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ναι, ΝΕΝΕΚΟΙ ναι, τόσες ωραίες Ελληνικές λέξεις υπάρχουν για να τους χαρακτηρίσουμε, αλλά όχι και…φασίστες !!

   Εκτός αν ως «φασίστες» εννοείτε κρατιστές, απολυταρχικούς και φιμωτές της αντίθετης άποψης – δηλαδή τα χαρακτηριστικά που ΑΥΤΟΙ αποδίδουν στον όρο – οπότε το κατανοώ, αλλά και πάλι θα πρέπει το Κίνημα να βρει έναν άλλο χαρακτηρισμό για να τους τον αποδίδει.

   Απλά δεν μου κάθεται καλά να ακούω στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να χρησιμοποιούν «αντιφασιστική» ρητορική, το βρίσκω αταίριαστο με την στρατιωτική μας οργάνωση και την Ιδέα του ισχυρού Εθνικού Κράτους που οραματιζόμαστε.

   Ελπίζω να μην με παρεξηγείς Συναγωνιστή Ηλιόπουλε, απλά θα ήθελα αυτός ο προβληματισμός να μεταφερθεί και στην ηγεσία του Κινήματος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s