Εκατοντάδες Εθνικιστές έδωσαν βροντερό παρών στις τρεις ομιλίες στην Μαγνησία

Τρεις ομιλίες μέσα σε δυο ημέρες πραγματοποιήθηκαν στον νομό Μαγνησίας με την συνεργασία όλων των Τοπικών και των Πυρήνων της περιοχής με κεντρικό ομιλητή τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο και θέμα «Οι θέσεις τις Χρυσής Αυγής για την διακυβέρνηση της χώρας».

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ξεκινήσαμε την ενημέρωση από το γραφείο του Αλμυρού όπου για ακόμα μια φορά ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Θέματα που συζητήθηκαν ήταν η οικονομία καθώς και η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας. «Δεν συμφέρει τους παγκόσμιους εξουσιαστές η Πατρίδα μας να είναι μια Ανεξάρτητη, Αυτοδύναμη και Αυτάρκης χώρα.  Η γεωγραφική της θέση ανοίγει τεράστιες οικονομικές προοπτικές και για αυτό το λόγο επιθυμούν να είναι ένα ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ και τίποτε παραπάνω. Όλοι γνωρίζουμε πως η χώρα διαθέτει τεράστιο φυσικό πλούτο. Αυτός είναι και ο στόχος μας, η ανάπτυξη της Εθνικής μας παραγωγής», ανέφερε ο ίδιος.

Το Σάββατο στον Βόλο επικράτησε το αδιαχώρητο, καθώς περισσότεροι από 150 συναγωνιστές περάσαν από το γραφείο μας (γέμισε ασφυκτικά το γραφείο, ο διάδρομος και η είσοδος της πολυκατοικίας!) για να ενημερωθούν για τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Σε μια ωριαία ομιλία αναπτύξαμε τις βασικές μας αρχές και προτάσεις για την διακυβέρνηση της Πατρίδος μας που σύμφωνα με όλες τις πολιτικές εκτιμήσεις θα αναλάβουμε σύντομα. Κάθε Σάββατο νέα πρόσωπα όλων των ηλικιών γεμάτα όρεξη και δύναμη πυκνώνουν τις γραμμές μας, ώστε να βοηθήσουν στον δύσκολο αγώνα για την σωτηρία της Ελλάδας.

Την Κυριακή όλες οι προσδοκίες για προσέλευση κόσμου ξεπεράστηκαν. Στην δημοτική αίθουσα του Διμηνίου δεκάδες φίλοι του κινήματος κατέκλυσαν τους χώρους εντός αλλά και εκτός της αίθουσας σε μια εκδήλωση που δεν είχε αναγγελθεί και δεν είχε προωθηθεί καθόλου! Την προετοιμασία είχε αναλάβει ο Συναγωνιστής Σ. Καλαφατάκης.

Τον λόγο έλαβε πρώτος ο υπεύθυνος Ιδεολογικού Μαγνησίας Δ. Χριστάλης όπου ανέπτυξε συνοπτικά βασικές θέσεις του κινήματος. Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανέλυσε διεξοδικά τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει η Χρυσή Αυγή όταν αναλάβει τα ηνία της χώρας. Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού η εκδήλωση έκλεισε όπως πάντα με τον Εθνικό Ύμνο.

Εμείς είμαστε η Εθνική Αντίσταση, το αγκάθι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και ως Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έχουμε χρέος να βάλουμε τέλος στο ξεπούλημα της Πατρίδας.

Συγχαρητήρια αξίζει η Ομάδα Περιφρούρησης που ήταν υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή και οργάνωση και των τριών εκδηλώσεων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s