Συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους

Συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους από την Μαγνησία πραγματοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος στα πλαίσια της ενημέρωσης του για τα προβλήματα των κλάδων τους.
Μας ενημέρωσαν για την αύξηση του κόστους παραγωγής, για τις καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις και τις παράλογες απαιτήσεις της εφορίας που ουσιαστικά τους οδηγούν στον αφανισμό.
Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Επιστροφή της χώρας στην πρωτογενή παραγωγή μέσω επιδοτήσεων των Ελλήνων γεωργών και κτηνοτρόφων καθώς και των νέων άνεργων Ελλήνων που θα θελήσουν να επιχειρήσουν στον κλάδο αυτό. Επιδοτήσεις με βάση την πραγματική παραγωγή και πάταξη κάθε φαινομένου διαφθοράς σε αυτό τον τομέα.
Να ξαναγίνει η Ελλάδα χώρα εξαγωγική και να σταματήσουμε να καταναλώνουμε εισαγόμενα προϊόντα χαμηλότερης ποιότητας.
Με το συνεχώς αυξανόμενο κόστος παραγωγής και φορολόγησης η Ελλάδα καθίσταται μη ανταγωνιστική ακόμα και σε σύγκριση με τις γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες, με αποτέλεσμα τον μαρασμό και στο τέλος τον μηδενισμό της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

One thought on “Συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους

  1. Πολονύφη Βίκυ

    Ντροπή και αίσχος που κατέβασαν τα προφίλ σας απο το fb.Ρίχνουν τόνους λάσπη στην ΧΑ και αμαυρώνουν το όνομα της δημοκρατίας όταν οι ίδιοι συμπεριφέρονται με τον χειρότερο αντιδημοκταρικό τρόπο,αλλά πάντα (εννοείται) μέσα στα πλάισια της δημοκρατίας.Ας κάνουν ότι νομίζουν εμείς θα βρίσκουμε πάντα τρόπο να σας ακολουθούμε και δεν θα πάψουμε να σας στηρίζουμε.Συγχαρητήρια στην ΧΑ για την αξιοπρεπέστατη στάση της μέσα στο τρελοκομείο που λέγετε βουλή!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s