Τ.Ο. Τρικάλων: Οι προτάσεις για μια Εθνική διακυβέρνηση

trikala-13-4-2013-dsΤο Σάββατο 13 Απριλίου άλλη μια ομιλία πραγματοποιήθηκε, επιτυχώς, στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων, από τον βουλευτή Μαγνησίας, συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, σχετικά με τις θέσεις μας για μια Εθνική διακυβέρνηση αλλά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

trikala-13-4-2013b

 

Ο συναγωνιστής είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις προγραμματικές θέσεις του Κινήματος στα κατάμεστα – για ακόμη μια φορά – γραφεία της Χρυσής Αυγής, αλλά και να συζητήσει με τους συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και τις θέσεις μας που αφορούν σε επιμέρους ζητήματα.
Ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος τόνισε ότι η ανασύσταση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής (αγροτικός τομέας) αποτελεί για την Χρυσή Αυγή μείζον ζήτημα για την επιβίωση, όχι μόνο του αγροτικού κόσμου, αλλά και της Ελλάδας, η οποία στηρίχθηκε για δεκαετίες πάνω στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή και την αλιεία. Η ανασύσταση της διαλυμένης σήμερα βιομηχανίας, η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Πατρίδας μας, η δημογραφική άνθηση, αλλά και η καταγγελία όλων των συνθηκών που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια (μνημόνιο, συνθήκες με Ε.Ε.) -και αποτελούν  την ταφόπλακα της Εθνικής μας ανεξαρτησίας- είναι από τους κυριότερους στόχους του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Στόχοι  που δύνανται και πρέπει να επιτευχθούν από μια πραγματική Εθνική Ηγεσία, με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αλματώδη άνοδο που παρουσιάζει το Κίνημά μας σ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και απανταχού της γης, παρά τον ανορθόδοξο πόλεμο που δεχόμαστε και τις καθημερινές συκοφαντίες τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι την τελική Νίκη του Ελληνισμού!

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s