Χρυσή Αυγή για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος μιλάει αποκλειστικά στο elnewsgr!! "Όσο υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης θα υπάρχει και Ελληνισμός!!"Η Χρυσή Αυγή στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα, η οποία μακριά από την μιζέρια του σύγχρονου ελλαδικού κράτους αναπτύσσεται σε στέρεες βάσεις αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας μας. Για να δημιουργηθούν και άλλες σύγχρονες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και να ισχυροποιηθούν οι υπάρχουσες θα πρέπει να εξαλειφθεί η γραφειοκρατία, να μειωθεί η φορολογία τους και να δοθούν επιπλέον κίνητρα στους νέους, ώστε να ξεκινήσουν την επιχειρηματικότητά τους. Οι Ζώνες Καινοτομίας προσφέρουν το κατάλληλο περιβάλλον μέσω των συνεργασιών και της συγκέντρωσης τους, ώστε οι εταιρείες που τις απαρτίζουν να έχουν άμεση πρόσβαση σε χρήσιμα εργαλεία ανάπτυξης.

Εφ’ όλης της ύλης τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος σχολιάζοντας θέματα της επικαιρότητας, αλλά και αναπτύσσοντας τη θέση της Χρυσής Αυγής για τη δημιουργία Ζώνης Καινοτομίας στην Πατρίδα μας. Για τα γεγονότα στην Πρεμετή η αντίδραση ενός σοβαρού κράτους θα ήταν η άμεση απέλαση με συνοπτικές διαδικασίες χιλιάδων λαθρομεταναστών αλβανών. Η θέση μας για την πώληση του «902» είναι η καταβολή ολόκληρου του ποσού των 3,7 εκατ. ευρώ στο δημόσιο όπου και ανήκει η συχνότητα. Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν πρέπει να γίνει, την ώρα που Ελληνικός λαός αδυνατεί να βγάλει τα προς το ζην. Ας αφήσει η κυβέρνηση τους πανηγυρισμούς για δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα και να κοιτάξει σύντομα να έχει πραγματικό πλεόνασμα από πρωτογενή παραγωγή και εξόρυξη υδρογονανθράκων. Δεν υπάρχει κοινωνικό κράτος με κλειστά νοσοκομεία και όσα λειτουργούν να έχουν καταντήσει «Κέντρα Υγείας» από την έλλειψη προσωπικού σε όλα τα τμήματα.

One thought on “Χρυσή Αυγή για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα – ΒΙΝΤΕΟ

  1. Βαρβάρα

    Καινοτόμος επιχειρηματικότητα, εργοδότες να ελέγχονται από το κράτος και όχι ασύδοτοι, δουλειά για όλους, αμήν και πότε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s