Ομιλία στην Αρτέμιδα – ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμας, Καβάλας, Ανατολικής Αττικής, ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α.

Την Πέμπτη 19-09-2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Α.ν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή Κ. Παπαδημητρίου με θέμα: «Ο όρκος του Αθηναίου οπλίτη-διαχρονικό Εθνικιστικό μήνυμα.»  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Συναγωνιστής Βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο Συναγωνιστής Βουλευτής Ευβοίας Νικόλαος Μίχος.

Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος περιέκλεισε σε μία φράση την απάντηση του Εθνικιστικού Κινήματος στην άθλια κατασυκοφάντηση του συστήματος: «ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!»  «Το σύστημα ήθελε νεκρό και τον βρήκε», συνέχισε ο Συναγωνιστής κάνοντας λόγο για το τραγικό γεγονός, επαναλαμβάνοντας το αυτονόητο, ότι δεν είναι δυνατόν να κηλιδωθεί ένα ΝΟΜΙΜΑ εκλεγμένο κόμμα που εμπιστεύονται πάνω από 1 εκατομμύριο Έλληνες, από την χάλκευση των στοιχείων που συλλέγουν και παρουσιάζουν τα αργυρώνητα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για ένα γεγονός που καταδικάστηκε ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ και με τον πιο επίσημο τρόπο (από βήματος της Βουλής) από τον Λαϊκό Σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής!

Παίρνοντας τον λόγο ο Συναγωνιστής Μίχος τόνισε την (φανερή πλέον) σύμπραξη της Νέας Δειλοκρατίας με την αριστερά, αφού η Εθνοπροδοτική δεξιά συνασπιζόμενη με τους σφαγείς του Ελληνικού Έθνους βάλλουν όπως μπορούν το Εθνικιστικό Κίνημα με τόνους λάσπης ελπίζοντας να ανακόψουν με αυτόν τον επαίσχυντο τρόπο την δυναμική της Χρυσής Αυγής. Το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα μετέρχεται δόλιους τρόπους για να εισχωρήσει στις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών, κάτι που τόνισε ο Βουλευτής μας, εφιστώντας μας την προσοχή σε μελλοντικές παγίδες που είναι σίγουρο ότι με επιμέλεια «στήνει» ο άθλιος παρακρατικός μηχανισμός της συγκυβέρνησης των ανίκανων, με απώτερο σκοπό να εκθέσει την Χρυσή Αυγή. Στις εισβολές των δυνάμεων καταστολής στα γραφεία τόσο της Κεντρικής Διοίκησης, όσο και στις κατά τόπους Τ.Ο. και στην επιχειρούμενη κατασκευή «ενόχων» Ελλήνων Εθνικιστών, η απάντησή μας είναι μία: «Η ΤΑΝ, Η ΕΠΙ ΤΑΣ!»

Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής Παπαδημητρίου ανέλυσε εκτενώς τον όρκο του Αθηναίου οπλίτη, χρησιμοποιώντας ιστορικά παραδείγματα ένδοξων και νικηφόρων μαχών των Αρχαίων Ελλήνων εναντίον βαρβάρων.  Μας υπενθύμισε τον τρόπο της πνευματικής οχύρωσης και της ψυχικής ενδυνάμωσης που χαρακτηρίζεται από την απόλυτη περιφρόνηση προς τον θάνατο, όταν η Πατρίδα κελεύει. Οι Αθηναίοι που έκλειναν τα 18 τους χρόνια, κάθε χρόνο την άνοιξη συγκεντρώνονταν στην Αρχαία αγορά, στο σημείο μεταξύ της Ακροπόλεως, της Στοάς του Αττάλου και του ναού του Ηφαίστου (το γνωστό Θησείο) και αφού έκλειναν προς την Ανατολή αποδίδοντας τιμή στον θεό Απόλλωνα, έδιναν τον ιερό όρκο του Αθηναίου οπλίτη. «ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ’ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΑΥΤΩΝ ΟΤΩ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ..»

Έχοντας οδηγό τον ίδιο Ιερό Όρκο, ιχνηλατούμε το μονοπάτι της Δόξας και της Τιμής, υψώνοντας ως αιγίδα τα Ιερά Λάβαρα του Έθνους! Προστατεύουμε την Σημαία της Πατρίδας, με τον Μαίανδρο και το αίμα μας, ενδυόμαστε την πανοπλία που μας θωρακίζει μόνον μπροστά, μια που οι Έλληνες Εθνικιστές δεν γυρίζουν ποτέ την πλάτη στον εχθρό, όποιος κι αν είναι, όσοι κι αν είναι! Και υπενθυμίζουμε σε όλους τους «μηδίσαντες» ότι παραμένοντας πιστοί στον Όρκο μας, το μόνον που θα πρέπει να περιμένουν από εμάς είναι να «ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ!!!….»

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-dramas-kabalas-anatolikhs-attikhs-la.s.i.t.a#ixzz2ftC1nW4t

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s