Πού ΄σαι, Χριστόδουλε;

xristodoulos

Αυτές τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων η ελπίδα και η προσευχή όλων μας είναι η γέννηση του Θεανθρώπου να σηματοδοτήσει και την αναγέννηση του Γένους μας, το οποίο στενάζει κάτω από τον ζυγό των διεθνών τοκογλύφων.
Συναγωνιστές από τον Βόλο, οι οποίοι παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη του Αγίου Νικολάου μου μετέφεραν την αλγεινή εντύπωση που τους προκάλεσε η έλλειψη του «δίσκου» για την πριμοδότηση του τρίτου παιδιού των χριστιανικών οικογενειών της Θράκης. Ήταν μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό που είχε ξεκινήσει ο Μακαριστός Χριστόδουλος, το κενό του οποίου είναι δυσαναπλήρωτο.

 

Αυτοί που διαδέχθηκαν τον Χριστόδουλο αποδεικνύονται καθημερινά κατώτεροι των περιστάσεων, καθώς δεν έχουν την ίδια ζέση για τον Ελληνισμό. Ο Χριστόδουλος, καταγόμενος από τη Θράκη πονούσε και πολεμούσε για να μην αφελληνιστεί.

 

Φέτος αυτήν τη συμβολική δωρέα έχει αναλάβει το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», στερώντας έτσι τη δυνατότητα από το χριστεπώνυμο πλήθος να συμβάλλει σε αυτήν την πράξη. Λογικό ήταν λοιπόν μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων πολλοί να αναφωνήσουν: «Πού ‘σαι, Χριστόδουλε;»
 Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα για Πατρίδα, Ορθοδοξία και Οικογένεια μέχρι τη Νίκη. Καλή λευτεριά στους φυλακισμένους Συναγωνιστές και σε όλο το Έθνος!

 

 

Παναγιώτης Ηλιόπουλος

 

Βουλευτής Μαγνησίας

 

Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.