ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ προϊστάμενος της Εισαγγελίας ο «Παναθηναϊκάκιας»-Όλα τα στοιχεία που καίνε τον εντολοδόχο του Σαμαρά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ προϊστάμενος της Εισαγγελίας ο «Παναθηναϊκάκιας»-Όλα τα στοιχεία που καίνε τον εντολοδόχο του Σαμαρά

Το περιοδικό «Hot Doc» αποκαλύπτει σήμερα τις μεθοδεύσεις με τις οποίες ο Ισίδωρος Ντογιάκος ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2014 τη διοίκηση της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Προκειμένου να «ξεφορτωθούν» τον έμπειρο Εισαγγελέα Παναγιώτη Καραγιάννη που μόλις πριν ένα μήνα (Σεπτέμβριο του 2014) είχε εκλεγεί προϊστάμενος με συντριπτική πλειοψηφία (70 ψήφους σε σύνολο 85), τον προήγαγαν σε Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Παρά το γεγονός ότι ακόμα και μετά την προαγωγή του ο Καραγιάννης δικαιούνταν βάσει νόμου να κρατήσει τη θέση του προϊσταμένου στο Εφετείο Αθηνών, εξωθήθηκε σε παραίτηση προκειμένου αυτή να καλυφθεί από κάποιον άλλον.

Στη συνέχεια, προκηρύχθηκαν νέες εκλογές για τις 29 Νοεμβρίου 2014. Σύμφωνα με τον νόμο 1756/1988, στα ψηφοδέλτια συμμετέχουν οι μισοί εισαγγελείς του Εφετείου με βάση τη σειρά αρχαιότητας. Στο Εφετείο Αθηνών υπηρετούσαν τότε 20 Εισαγγελείς, οπότε δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα είχαν μόνο οι 10 παλαιότεροι.

Ο Ντογιάκος δεν είχε δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα, καθώς ήταν 11ος στη σειρά αρχαιότητας. Παρόλα αυτά, όχι μόνο του επετράπη παρανόμως να λάβει μέρος στις εκλογές, αλλά μετά από παρασκηνιακές πιέσεις, συγκέντρωσε οριακά τις περισσότερες ψήφους και εξελέγη προϊστάμενος της Εισαγγελίας.

Από τη θέση αυτή συνέχισε τις παρεμβάσεις του στη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής κάνοντας την πρόταση για το παραπεμπτικό βούλευμα, αλλά και σε πλήθος άλλων υποθέσεων με πολιτικό χαρακτήρα (π.χ. καταγγελία Χαϊκάλη για χρηματισμό από ΝΔ για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας).

Από τα πιο πάνω γίνεται ξεκάθαρο ότι η ΝΔ του Σαμαρά και η παράγκα του Μπάμπη έκαναν τα πάντα προκειμένου να γίνει προϊστάμενος ο εκλεκτός τους. Η εκλογή «Παναθηναϊκάκια» είναι παράνομη, άκυρη και συνεπάγεται ακυρότητα και άλλων αποφάσεων που ελήφθησαν από το συγκεκριμένο εισαγγελικό λειτουργό.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, οι ψίθυροι στο Εφετείο για τους χειρισμούς Ντογιάκου σε πληθώρα υποθέσεων ύψιστου πολιτικού ενδιαφέροντος, έχουν γίνει κραυγές. Ενώ έχει καταγγελθεί επανειλημμένα από πολιτικά κόμματα και από παράγοντες της Βουλής. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ερευνηθεί δικαστικά καμία από τις καταγγελίες σε βάρος του Ισίδωρου Ντογιάκου, όπως είναι οι σχετικές με το περίφημο ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο Σαμαράς έδινε εντολές στον «Παναθηναϊκάκια» για να προφυλακίσει Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Οι σημερινές αποκαλύψεις για τον τρόπο εκλογής Ντογιάκου, αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα, αν ληφθεί υπόψη ότι προέρχονται από ένα έντυπο εγνωσμένων ακροαριστερών πεποιθήσεων, το οποίο πολλάκις έχει διακηρύξει την αντίθεσή του προς τη Χρυσή Αυγή. Το επίμαχο άρθρο όμως είναι εμπεριστατωμένο και πέρα ως πέρα αληθές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-paranomos-proistamenos-ths-eisaggelias-o-panathhnaikakias-ola-ta#ixzz3hatL6wWR

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s