Επίσκεψη Τ.Ο. Μαγνησίας στην ΕΒΟΛ

Κλιμάκιο της Τ.Ο Μαγνησίας με επικεφαλής τον Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της  ΕΒΟΛ. Ήρθαμε σε επαφή με τους εργαζομένους, ενώ ακολούθησε συζήτηση πάνω στα προβλήματα που αναφύονται εξαιτίας των νέων επαχθών και εθνοκτόνων μέτρων του νέου μνημονίου. Μας τόνισαν ότι η αγροτική παραγωγή δεν θα πληγεί απλώς, αλλά θα εκμηδενισθεί.

Επίσκεψη Ηλιόπουλου στην ΕΒΟΛ 1

Τα μέτρα τα οποία θα εφαρμοσθούν, καταστρέφουν ολοσχερώς τον ιστό της αγροτικής παραγωγής με συνέπεια τα επόμενα χρόνια η Εθνική μας Οικονομία να εξαρτάται αποκλειστικώς από εισαγόμενα είδη, ενώ η ελληνική γη θα είναι έρημη και ανεκμετάλλευτη.

Επίσκεψη Ηλιόπουλου στην ΕΒΟΛ 2

Ως Εθνικό Λαϊκό Κίνημα τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία πως ο αγροτικός τομέας είναι ο κύριος άξονας δημιουργίας μιας οικονομίας Ισχυρής και Εθνικής.  Λύσεις μαγικές, εύκολες, χωρίς κόπο δεν υφίστανται. Η επανάκαμψη της Εθνικής μας Οικονομίας βασίζεται στην ουσιαστική ανασύνθεση του πρωτογενούς τομέα και αυτό σημαίνει πρωτίστως άμεση στροφή στην αγροτική παραγωγή και ενίσχυση του αγροτικού τομέα.

Ακολούθησε επίσκεψη του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην αίθουσα παρασκευής γάλακτος, και στο χημείο όπου ήρθε σε επαφή με τους υπεύθυνους του εργοστασίου.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αποτελεί τη Μοναδική πολιτική δύναμη που στέκεται δίπλα στον πυρήνα της Εθνικής μας Οικονομίας, στους Έλληνες αγρότες, και η μόνη δύναμη που ενσκύπτει άμεσα πάνω στο φλέγον αυτό ζήτημα το οποίο έχει ζωτική σημασία για την αναδιάταξη της Ελληνικής Οικονομίας.

Επίσκεψη Ηλιόπουλου στην ΕΒΟΛ 3

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s