Π. Ηλιόπουλος: Εξοντώνετε τους αγρότες με τα νέα μέτρα και ισοπεδώνετε τον πρωτογενή τομέα

Ο Συναγωνιστής βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος στις προγραμματικές δηλώσεις αναφέρθηκε στην καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας τα νέα αιματηρά μέτρα διαλύουν, αναμφισβήτητα, την αγροτική παραγωγή και οδηγούν στην εκμηδένιση του πρωτογενούς τομέα. Ως εκ τούτου η Εθνική Οικονομία οδεύει προς πλήρη διάλυση καθώς οι συνέπειες είναι άμεσες και ολέθριες.

 Επιπροσθέτως, ο Συναγωνιστής έφερε ως παράδειγμα της γενικευμένης αποσυνθέσεως του παραγωγικού ιστού, την λυπηρή εικόνα της βιομηχανικής περιοχής του Βόλου. Η άλλοτε κραταιά βιομηχανική ζώνη, η οποία απασχολούσε 5000 άτομα, τώρα αριθμεί περίπου μόνο 800. Ένα νέο μέτρο το οποίο έκανε αίσθηση είναι η φορολόγηση του τσίπουρου, η οποία δυστυχώς, όπως τόνισε ο Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος, θα οδηγήσει αναμφισβήτητα στην κατανάλωση επικίνδυνων νοθευμένων ποσοτήτων από άλλες χώρες. Τέλος πρόσθεσε ότι η μεγιστοποίηση του ΦΠΑ στα νησιά, πλήττει ανεπανόρθωτα τον τουρισμό, και γενικώς την νησιωτικότητα.

 Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάφωρη παρέμβαση του κυκλώματος Σαμαρά στη Δικαιοσύνη, μέσω των γνωστών παραδικαστικών παραγόντων, καθώς αυτές οι έκνομες και επονείδιστες, για τον νομικό μας πολιτισμό, ενέργειες δεν έχουν ακόμη αξιολογηθεί και οι πρωταγωνιστές της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, βρίσκονται ακόμη στο απυρόβλητο.

 Η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει βαθιά στις ψυχές των Ελλήνων όσες διώξεις, αποκλεισμούς και φυλακίσεις και αν υποστεί!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s