Εκστρατεία εκφοβισμού από τις αστυνομικές αρχές της Μαγνησίας εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου

Δήμος Βόλου μετά την επίθεση αναρχικών στο δημαρχείο: «Δεν παραχωρούμε καμία αίθουσα στην Χρυσή Αυγή!»

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναβάλλει προσωρινά την διεξαγωγή της προσυνεδριακής του συγκέντρωσης στον νομό Μαγνησίας, κατόπιν της παρανόμου και αδικαιολογήτου αποφάσεως του Δήμου Βόλου να μη μας παραχωρήσει την αίθουσα εκδηλώσεων Διμηνίου.

Αρχικά το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει κατά πλειοψηφία να δοθεί ο συγκεκριμένος χώρος στην Χρυσή Αυγή για τις προσυνεδριακές μας εργασίες στον Νομό.

Έπειτα από την επίθεση εγκληματικής παρακρατικής ομάδας στο Δημαρχείο – που με την πλήρη κάλυψη των Αρχών προξένησε σημαντικές φθορές – η απόφαση αυτή ανεκλήθη. Ο Δήμαρχος Βόλου δήλωσε πως αναγκάστηκε να ανακαλέσει την αρχική απόφαση του Δ.Σ. λόγω πιέσεων από την πλευρά της Αστυνομίας. Είναι προφανές ότι το μνημονιακό καθεστώς του Σύριζα και το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ συνεργάζονται άριστα με τα εγκληματικά στοιχεία του χώρου των αναρχικών/τρομοκρατών.

Στόχος τους η απαγόρευση της νόμιμης πολιτικής δραστηριότητας του μοναδικού αντιπάλου τους, του μοναδικού κόμματος που αντιπολιτεύεται την μνημονιακή εξουσία, δηλαδή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Ας σημειωθεί ότι αμέσως μετά την απαράδεκτη απόφαση του Δήμου Βόλου, κλείσαμε μία ιδιωτική αίθουσα εκδηλώσεων στην περιοχή του Βελεστίνου, που μπορούσε να καλύψει από άποψη εξοπλισμού και θέσεων την εκδήλωσή μας. Κατόπιν νέας απόπειρας εκφοβισμού του επιχειρηματία-ιδιοκτήτη, ενημερωθήκαμε πώς είναι αδύνατη η διεξαγωγή της εκδήλωσής μας και στον συγκεκριμένο χώρο.

Χρυσή Αυγή Μαγνησίας

ΥΓ1: Δεν μας φοβίζει η συντονισμένη τρομοκρατική δράση μνημονιακού κράτους και παρακράτους
ΥΓ2: Χούντα είναι θα περάσει…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekstrateia-ekfobismou-apo-tis-astunomikes-arches-ths-magnhsias-enantion-tou#ixzz3s2OrdQEI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s