Πλήθος κόσμου στον Βόλο για την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

28-11-15-volos-iliopoulos

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συγκέντρωση της Τ.Ο Μαγνησίας το περασμένο Σάββατο, όπου πλήθος υποστηρικτών και φίλων έδωσε το δυναμικό παρόν. Για άλλη μια φορά η τοπική κοινωνία της Μαγνησίας είναι παρούσα στον εθνικό και κοινωνικό αγώνα που διεξάγει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, παρά τη συνωμοσία της σιωπής και τον συνεχή αποκλεισμό από τις καθεστωτικές δυνάμεις. Η ανταπόκριση ήταν ιδιαιτέρως ικανοποιητική, καθώς δεκάδες κάτοικοι του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας κατέκλυσαν την αίθουσα.

28-11-15-volos

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Χρήστος Νάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής και Συναγωνιστής Αρτέμιος Καλούτσας και ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Έγινε μια ενδελεχής αναφορά στις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, καθώς αυτές είναι ιδιαιτέρως ραγδαίες και καθοριστικές για το άμεσο μέλλον. Εν συνεχεία τέθηκε το βασικό θέμα της συγκέντρωσης που ήταν ο συντονισμός της πολυεπίπεδης κοινωνικής δράσεως του Κινήματος. Συγκεκριμένα η Κοινωνική Αλληλεγγύη γίνεται άμεσα πράξη, με την διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, τις διανομές τροφίμων και ειδών ένδυσης.

28-11-15-volos-omilites-s

Στο τέλος της συγκέντρωσης δε, έγινε απονομή επαίνων στους εκλογικούς αντιπροσώπους των εκλογών του Σεπτεμβρίου, ως ελάχιστη ένδειξη επιβράβευσης για την πολύτιμη συμβολή των εκατοντάδων υποστηρικτών και φίλων.

Η Κοινωνική Αλληλεγγύη, άρρηκτα συνδεδεμένη με την εθνικιστική βιοθεωρία, αποτελεί βασική προτεραιότητα του πολιτικού αγώνα της Χρυσής Αυγής. Το κοινωνικό έργο του Κινήματος, μέσω του δικτύου δράσης, στοχεύει άμεσα στην έμπρακτη συνδρομή προς τις ελληνικές οικογένειες, οι οποίες δοκιμάζονται από τα επώδυνα μνημονιακά μέτρα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s