Άμεση παρέμβαση για τη συνεχή εγκληματική δραστηριότητα των παρακρατικών ομάδων στo Bόλο

logo-magnisiasΓια άλλη μια φορά η τοπική κοινωνία του Βόλου υπέστη την καταστροφική μανία της γνωστής ομάδας των παρακρατικών τραμπούκων, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως «αντιεξουσιαστές». Πρόκειται για μια ολιγομελή ομάδα περιθωριακών ατόμων, οι οποίοι κάτω από μια ακατάληπτη ανοχή και χαρακτηριστική ασυλία, προβαίνουν σε σωρεία εγκληματικών πράξεων του ΠΚ, καταστρέφοντας περιουσίες και προκαλώντας γενικώς καταστάσεις χάους. Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι οι συγκεκριμένοι απολαμβάνουν απόλυτη ατιμωρησία, καθώς η Αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας επιδεικνύει προκλητική και σκανδαλώδη αδιαφορία. 

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος απευθύνθηκε άμεσα στο αρμόδιο υπουργείο, δια ερωτήσεως που κατέθεσε, καθώς εκτός της διασάλευσης της κοινωνικής ειρήνης, γεννώνται σοβαρές ευθύνες για τον τρόπο διαχείρισης των συγκεκριμένων παρανόμων ενεργειών από τη πλευρά της Αστυνομίας.

Η τοπική κοινωνία του Βόλου καλείται σύσσωμη να καταδικάσει επισήμως και να καταγγείλει ευθαρσώς την εγκληματική δραστηριότητα των συγκεκριμένων πασίγνωστων – «αγνώστων» παρακρατικών, η οποία θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και κοινωνική ειρήνη. Δεν θα επιτραπεί σε μια ολιγομελή ομάδα ατόμων να εκτονώνουν τα όποια συμπλέγματά τους στις περιουσίες των πολιτών, θέτοντας ακόμη σε κίνδυνο και την ίδια τη  σωματική ακεραιότητα.

 

                                                                                   Χρυσή Αυγή Τ.Ο Μαγνησίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s