Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας στις κινητοποιήσεις αλιέων στο λιμάνι Βόλου! Κάλεσμα Π. Ηλιόπουλου: «Αντισταθείτε στα σχέδια τους»

limani-volouMε αφορμή την καταφανή προσπάθεια απαξιώσεως του πρωτογενούς τομέα εκ μέρους της κυβέρνησης-μαριονέτας, η Χρυσή Αυγή καλεί τον αγροτικό κόσμο να αντισταθεί σθεναρώς στα εθνοκτόνα σχέδιά της. Το επικείμενο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και φορολογικό, σε συνδυασμό με το κόστος παραγωγής, οδηγεί στην πλήρο αφανισμό αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων και στην εκμηδένιση της Εθνικής Παραγωγής.

Σήμερα το πρωϊ, κλιμάκιο της Τ.Ο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με επικεφαλής το βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, παρευρέθη στις τάξεις των αλιέων στο λιμάνι του Βόλου. Η Χρυσή Αυγή παρούσα στις κινητοποιήσεις και στο δίκαιο αγώνα τους, στέκεται εξ’ αρχής στο πλευρό του αγροτικού κόσμου.

Όλοι οι Έλληνες αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς με Ελληνικές Σημαίες στις κινητοποιήσεις! Να δείξουμε στην μνημονιακή αυτή συμπαιγνία ότι ο Λαός είναι παρών και μάχεται μακρυά από μικροπολιτικά συμφέροντα και οφέλη!

Χρυσή Αυγή / Τ.Ο Μαγνησίας

Τηλ. επικοινωνίας 6987806505

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s