Δυσβάσταχτο πόνο προκαλεί σε κάποιους η μαζική στροφή του σωματείου Υδραυλικών Ν. Μαγνησίας στην Χρυσή Αυγή

LOGO MAGNISIA-siteΑνακοίνωση στα όρια παροξυσμού εξέδωσαν συγκεκριμένα άτομα της Διοίκησης του σωματείου υδραυλικών Ν. Μαγνησίας με αφορμή την παρουσία του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, στην κοπή πίτας την περασμένη Παρασκευή. Συγκεκριμένοι από το Δ.Σ  του σωματείου, χωρίς καν να ενημερώσουν τους υπολοίπους που το απαρτίζουν, διακατεχόμενοι από ασίγαστη κομματική παράνοια και τις γνωστές ιδεοληψίες, έσπευσαν σε ανακοίνωσή τους να αποποιηθούν την ευθύνη για την προσέλευση του βουλευτή  της  Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση και να διαχωρίσουν τη θέση τους, διατεινόμενοι ακόμη με θράσος ότι … δεν προσεκλήθη!

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος προσεκλήθη μετά τιμής από μέλη του σωματείου, όπως προβλέπεται από το θεσμικό του ρόλο, τη βουλευτική του ιδιότητα αλλά και από την ιδιότητα φυσικά του Έλληνα πολίτη. Δε θα λογοδοτήσουμε σε μια θλιβερή μειοψηφεία επαγγελματιών συνδικαλισταράδων του γνωστού διαβόητου χώρου, οι οποίοι παρασιτούν σε εργατικά σωματεία, φορείς και συλλόγους, με απώτερο σκοπό την αποκόμιση κομματικών ευσήμων και μικροπολιτικών οφελών.

Κανένα μέλος Δ.Σ κανενός σωματείου δε νομιμοποιείται να λυμαίνεται και να χειραγωγεί  τους εργασιακούς χώρους, διότι τα μέλη που τους απαρτίζουν, ως ελεύθεροι Έλληνες πολίτες, δεν υπόκεινται σε κανένα κομματικό έλεγχο και γραμμή. Κανένα κομματόσκυλο των Δ.Σ δεν επιτρέπεται να κηδεμονεύει τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης και τα σωματεία, και ειδικώς αυτό των υδραυλικών του Ν. Μαγνησίας, στο οποίο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει ισχυρή παρουσία. Τέλος, σε όλους αυτούς θα συνιστούσαμε να μας συνηθίσουν, διότι το Λαϊκό Κίνημα της Χρυσής Αυγής παγιώνεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s