Ναι στους λαθρομετανάστες, ΟΧΙ στους Έλληνες άνεργους από τους βουλευτές του συριζα

oaed2Οι ανύπαρκτοι βουλευτές του συριζα Μαγνησίας απέδειξαν για ακόμα μια φορά την αδιαφορία τους για τον Νομό και τα προβλήματά του. Όταν πρόκειται να προασπίσουν τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων, σπεύδουν να  ψηφίσουν ΝΑΙ σε ΟΛΑ. Όταν πρόκειται να προασπίσουν τα συμφέροντα των λαθροεισβολέων, σπεύδουν να υποδείξουν την Μαγνησία για την κατασκευή κέντρων λαθρομεταναστών. Όταν όμως πρόκειται για τα δικαιώματα των άνεργων συμπολιτών μας, αδιαφορούν, ολιγωρούν και προβάλλουν αστείες δικαιολογίες μόνο για αφελείς.

Με την ανεργία να πλησιάζει το 50%, η ΜΗ επιλογή του Δήμου Βόλου ή κάποιου άλλου Δήμου της Μαγνησίας στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, συνιστά πρόκληση απέναντι στους πολίτες του Νομού και δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Καλούμε τους συμπολίτες μας και τους αρμόδιους φορείς να ενεργήσουν ΑΜΕΣΑ ώστε να ανατραπεί αυτή η απόφαση.

Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια τους.

Επίσης σήμερα καταθέτουμε ερώτηση ώστε να ενημερωθούμε γιατί η επιλογή έγινε με κριτήρια του 2011 και όχι σημερινά και τι σκοπούς εξυπηρετεί αυτή η σκανδαλώδης επιλογή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s