Δυναμικό «παρών» εκατοντάδων Εθνικιστών στην πολιτική εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας – Φωτορεπορτάζ

Δυναμικό παρόν εκατοντάδων Εθνικιστών στην πολιτική εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας - Φωτορεπορτάζ

Εν μέσω πανηγυρικού κλίματος διεξήχθη η προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής την Κυριακή 17 Απριλίου. Με ανοδικούς ρυθμούς συσπειρώνεται πλέον η τοπική κοινωνία του Βόλου και της ευρύτερης Μαγνησίας στις γραμμές του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, εκτιμώντας τη συνεπή ιδεολογική στάση των Ελλήνων Εθνικιστών.

Το λόγο έλαβε πρώτα η Συναγωνίστρια Σ. Παππά, αναλύοντας τις τρέχουσες εξελίξεις. Ανεφέρθη στην επιτακτική ανάγκη κλιμακώσεως του πολιτικού Αγώνα ενάντια στα εθνοαποδομητικά τους σχέδια.

‘Επειτα έλαβε το λόγο ο Συναγωνιστής Χρήστος Νάκος, αναφερόμενος στα σημεία των καιρών, ενώ δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει τη ξενοκίνητη κυβέρνηση.

Ακολούθησε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, διατυπώνοντας έναν ιδιαιτέρως φλογερό λόγο, αποσπώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Αρχικώς ανεφέρθη στο πολιτικό Πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου, θέσεις οι οποίες αποκρύπτονται από τα μέσα μαζικής εξαπατήσεως, ενώ αποτελούν τις μοναδικές ρεαλιστικές λύσεις στο αδιέξοδο του ελληνικού προβλήματος. Τέλος ανέλυσε το βρώμικο ρόλο που διαδραματίζουν στο «προσφυγικό» ζήτημα και Μ.Κ.Ο.

Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας, πραγματοποίησε μια ενδελεχή επισκόπηση του πολιτικού σκηνικού, των κυβερνητικών παλινωδιών και ατοπημάτων που θέτουν σε κίνδυνο τις παραδοσιακές Δομές και τα Εθνικά μας Δίκαια. Όπως κατέδειξε ο Συναγωνιστής, το μόρφωμα σύριζα-ανέλ, συνιστά την εθνοκτόνο συνέχεια των προηγούμενων κυβερνήσεων, καθώς αυτό έχει επιδοθεί με υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθεια μιας ωμής και συστηματικής υπονομεύσεως της Εθνικής Συνειδήσεως των Ελλήνων.

 

Στο διαρκές ερώτημα των Ελλήνων, για το ποια είναι η λύση στο οργανωμένο σχέδιο υποταγής που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, επαναλαμβάνουμε το σύνθημα του 8ου Συνεδρίου: «Εντατικοποίηση του νόμιμου Πολιτικού μας Αγώνα, καμία υποχώρηση, μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω».

Περισσότερες φωτογραφίες

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.