Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες στον Βόλο – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

To αδιαχώρητο επικράτησε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Βόλο.

Κύριοι ομιλητές στη μεγαλειώδη εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης, ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος και ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Η τοπική κοινωνία του Βόλου αλλά και ολόκληρη η Μαγνησία ανταπεκρίθη άμεσα στο κάλεσμα της Τ.Ο. Μαγνησίας, στο πλαίσιο της Πανθεσσαλικής περιοδείας που έλαβε χώρα την Παρασκευή και Σάββατο.

Η άμεση επικοινωνία και επαφή με την ελληνική κοινωνία, οι πολυπληθείς εκδηλώσεις και μαζικές συγκεντρώσεις καταμαρτυρούν τη μαζική απήχηση της Χρυσής Αυγής στις καρδιές των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν γυρίσει την πλάτη στα αποκόμματα της διαπλοκής.

Ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος έδωσε τη δική του εικόνα για τις τρέχουσες διεθνείς εξελίξεις και το ρόλο της Ελλάδας σε αυτές. Συγκεκριμένα ανεφέρθη στην επικίνδυνη ανοχή των γραφειοκράτων των Βρυξελλών και πολιτικών ταγών στην μεθοδική διείσδυση του μουσουλμανικού στοιχείου στην Ευρώπη. Στον αντίποδα, «τα εθνικιστικά ευρωπαϊκά κινήματα σημειώνουν αξιοσημείωτη άνοδο, γεγονός ιδιαιτέρως ευοίωνο για το μέλλον της Εθνών της Ευρώπης».

Τον λόγο έλαβε έπειτα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε μια σύντομη επισκόπηση της εγχώριας επικαιρότητας. Κατέδειξε τη σκανδαλώδη πολιτική της υποταγής σύσσωμου του πολιτικού συστήματος στις επιταγές της γερμανικής οικονομικής ολιγχαρχίας, ενώ κατήγγειλε την μεθοδευμένη αφαίμαξη του ελληνικού εθνικού πλούτου και την αμείωτη εισροή αλλογενών.

Το λόγο τέλος έλαβε ο Ηλίας Κασιδιάρης, οποίος ανεφέρθη στο γενικό ξεπούλημα που υφίσταται η Πατρίδα μας, μέσα σε ένα τοπίο δημιουργικής ασάφειας, πολιτικής ασυνέπειας και παλινωδιών. Ανεφέρθη στο «θέατρο σκιών» που διαδραματίζεται εντός του κοινοβουλίου, καθώς τα κόμματα της διαπλοκής συναγωνίζονται επαξίως στην εξαπάτηση του ελληνικού λαού, ενώ οι δήθεν λεονταρισμοί των πολιτικών παρατάξεων είναι εντελώς εικονικοί, ενώ αποτελούν πασιφανή τεκμήρια πολιτικής γελοιότητας.

Ο Συναγωνιστής πραγματοποίησε μια σύντομη ανάλυση στο Πολιτικό Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, το οποίο και αποτελεί την μοναδική ρεαλιστική λύση στο ελληνικό αδιέξοδο. Επιγραμματικώς, τόνισε ότι «η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, συνιστά επιτακτική αναγκαιότητα για την ανάκαμψη της Εθνικής μας Οικονομίας, ενώ η σύναψη συμμαχίας με τη Ρωσία θα προάγει σαφώς τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και θα αναδείξει το ρόλο της στο γεωστρατηγικό γίγνεσθαι».

Η συγκέντρωση έληξε ως είθισται με την αναφώνηση του Εθνικού μας Ύμνου εν μέσω εκδήλου ενθουσιασμού. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, το τελευταίο αδούλωτο κάστρο του Ελληνισμού, θα συνεχίζει να αγωνίζεται σθεναρώς και απαρεγκλίτως για τα Δίκαια των Ελλήνων και τα Εθνικά Συμφέροντα. Για την Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Ανασυγκρότηση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekatontades-chrusaugites-ston-bolo-binteo-fwtoreportaz#ixzz4AkZQj1CZ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s