Νέο κάλεσμα από την “Καθημερινή” για φίμωση της Χρυσής Αυγής: “Να μην μιλούν ούτε στην Βουλή”!

vouli-paideia-25-5-17

Φανατικά ταγμένοι υπέρ του πλήρους αποκλεισμού και της φίμωσης των Ελλήνων Εθνικιστών παραμένουν οι συστημικές γραφίδες του καθεστώτος. Ο αληθινός λόγος, η μοναδική Φωνή Εθνικής αντίστασης της Χρυσής Αυγής ενοχλεί σφόδρα τα συστημικά αυτιά τους και θέλουν με σταλινικού τύπου μεθοδεύσεις και λογικές να μας κλείσουν το στόμα.

Τελευταίο παράδειγμα συστημικού λογοκριτή ο Γ. Μπουρδ(άρ)ας, ο οποίος με άρθρο του στην «Καθημερινή» επιχειρηματολογεί για την παραβίαση του Κώδικα Δεοντολογίας της Βουλής από την… ρητορική μίσους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην συζήτηση για το ισλαμικό τέμενος.

Συγκεκριμένα λέει: «…Περιστατικό ευθείας παραβίασης του πρόσφατα ψηφισθέντα «Κώδικα Δεοντολογίας των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου», και ειδικότερα του άρθρου που αφορά την «αποτροπή εκδηλώσεων μίσους κατά προσώπων λόγω των θρησκευτικών πεποιθήσεών τους», σημειώθηκε σήμερα και μάλιστα από του βήματος της Ολομέλειας της Βουλής, χωρίς όμως να ενεργοποιούνται οι πρόνοιες για την ανάκληση στην τάξη ή την επιβολή άλλων –προβλεπόμενων από τον Κανονισμό- πειθαρχικών μέτρων.

Ομιλητής από του βήματος ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παν. Ηλιόπουλος. Με αφορμή τη συζήτηση διάταξης νομοσχεδίου για τη λειτουργία Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα, ο εν λόγω βουλευτής μετήλθε ρητορικής μίσους κατά των μουσουλμάνων και των προσφύγων: «Μας λέτε προκλητικά ότι οι ισλαμιστές, οι μουσουλμάνοι, που κάποιοι απ’ αυτούς είναι και τζιχαντιστές -να τα λέμε αυτά- που έρχονται και εισβάλλουν στην πατρίδα μας, θα πρέπει να έχουν και έναν τόπο λατρείας. Ξεχνάτε μάλλον ότι οι τζιχαντιστές που διαμελίζουν παιδάκια σε ολόκληρη την Ευρώπη, έχουν λάβει την ευρωπαϊκή παιδεία», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν με τίποτα να ενσωματωθούν στο δυτικό πολιτισμό. Τους διδάσκει η θρησκεία τους απ’ όταν γεννιούνται να μας μισούν. Μας θεωρούν άπιστους. Είμαστε άπιστοι γι’ αυτούς, όσο και αν προσπαθούμε να τους εντάξουμε. Οι άνθρωποι αυτοί, οι δήθεν κακόμοιροι, που τόσο πολύ κόπτεσθε για την προστασία τους, ανταποδίδουν τη φιλοξενία με αυτόν τον τρόπο. Αυτό είναι το «ευχαριστώ» τους. Διακόσια χρόνια, λοιπόν, μετά την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους μουσουλμάνους, εσείς «από την πίσω πόρτα και πονηρά» κατακλύζετε την Ελλάδα με μουσουλμάνους. Εσείς που τους καλοδέχεστε έχετε βάψει τα χέρια σας με το αίμα των αθώων ανθρώπων στην Ευρώπη και ελπίζουμε να μην το δούμε αυτό και στην Ελλάδα…».

Αυτή είναι ρητορική μίσους λοιπόν για τον κ. Μπουρδάρα: Ο ξεκάθαρος και δυναμικός λόγος της Χρυσής Αυγής ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας!

Η μόνη ρητορική μίσους που υπάρχει και ο μόνος ρατσισμός είναι αυτός κατά των Ελλήνων. Όσο για στοχοποίηση θρησκευτικών ομάδων και άλλες μπούρδες που γράφει ο εν λόγω κύριος τον παραπέμπουμε στο άρθρο του Τ. Θεοδωρόπουλου, ο οποίος γράφει στην «Καθημερινή»:

«…Διαβάζω: 3.000 παιδιά επισκέφθηκαν ψυχιάτρους μετά το χτύπημα στη Νίκαια. Περιμένουμε τι θα γίνει μετά το Μάντσεστερ. Ακούω στο ραδιόφωνο: στρατός στους δρόμους των αγγλικών πόλεων. Ο τόνος της φωνής υποκρύπτει κάτι σαν απογοήτευση. Μα τι δημοκρατία είναι αυτή που κατεβάζει τον στρατό στους δρόμους για να προστατευθεί; Σκέφτομαι: αλήθεια πόσα έργα σύγχρονης τέχνης, κατασκευές και δρώμενα έχουν γίνει για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις ευρωπαϊκές πόλεις; Μπορεί να πέφτω έξω αλλά δεν ξέρω κανένα.

Ο Αϊ Ουέι Ουέι συγκινήθηκε από τον μικρό Αϊλάν και ξάπλωσε στην παραλία. Και οι νεκροί του Μπατακλάν; Το δράμα των προσφύγων που πνίγονται στα νερά της Μεσογείου αγγίζει την ευαισθησία τους. Το δράμα όμως των γονιών που έχασαν παιδιά, φίλους, συγγενείς ή απλώς γνωστούς το αναλαμβάνει ο κρατικός μηχανισμός, οι μυστικές υπηρεσίες. Πάντως, η καλλιτεχνική ευαισθησία δεν θεωρεί εαυτήν αρμόδια.

Όταν βυθίζεται σκάφος με πρόσφυγες και η θάλασσα γεμίζει νεκρούς, το γεγονός καλείται «ανθρωπιστική τραγωδία». Οι 23 νεκροί του Μάντσεστερ τι είναι; Δεν είναι ανθρωπιστική τραγωδία; Όχι, διαμαρτύρεται το προοδευτικό υπερεγώ της Γηραιάς Ηπείρου. Είναι σίγουρα τραγικό, τόσο τραγικό, που δεν γίνεται πιο τραγικό. Έχει όμως να κάνει με την πολιτική. Μόνον πολιτικά μπορεί να αντιμετωπισθεί η τρομοκρατία….Το φανατικό Ισλάμ δεν θα μας απασχολούσε αν δεν είχε θρησκευτικές και κοινωνικές ρίζες. Τα λοιπά ανήκουν στην κόπωση που αισθάνεται ο Διαφωτισμός απ’ το να σκέφτεται τα ίδια και τα ίδια.»

Βρείτε τα πρώτα μεταξύ σας εκεί στην «Καθημερινή» τι είναι ρητορική μίσους και τι όχι και μετά ασχοληθείτε με την Χρυσή Αυγή.

Η υποκρισία σας ξεχειλίζει! Αν αυτά που γράφει ο Θεοδωρόπουλος, τα υπέγραφε οποιοσδήποτε Χρυσαυγίτης, η δικογραφία θα είχε ήδη στηθεί…

Διαβάστε επίσης: Συνεχείς οι αθωώσεις όσων διώκονται με τον περίφημο “αντιρατσιστικό νόμο” – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s